Op deze pagina wordt uitgebreid gesproken over het vermogen van Neelie Kroes, inclusief informatie over het jaarlijks inkomen en hoe Neelie Kroes dit fortuin heeft vergaard.

Als je nieuwsgierig bent naar wat het vermogen van Neelie Kroes is, aarzel dan niet om dit artikel snel door te nemen!

Naam

Neelie Kroes

Geschat vermogen

3 miljoen euro

Geboortedatum

19-07-1941

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

amsterdam

Beroep

ex-politica

Wat is het vermogen van Neelie Kroes?

Hoewel het exacte vermogen van Neelie Kroes niet publiekelijk bekend is, wordt er naar geschat dat het fortuin van Neelie Kroes zich  Unknown bevindt. Dat is ongetwijfeld een goed bedrag! Het is belangrijk om op te merken dat dit slechts een schatting is, aangezien het jaarlijkse inkomen vanNeelie Kroes niet officieel openbaar is gemaakt. Niettemin geeft het wel een goede indicatie van het geschatte bedrag.

Wie is Neelie Kroes?

Neelie Kroes, geboren in , is een persoonlijkheid die bekend staat om politiek/bedrijfsleven.

Momenteel woont Neelie Kroes in Unknown. Neelie Kroes is actief als ex-politica en heeft een aanzienlijk vermogen vergaard door deze professionele bezigheid.

Hoeveel verdient Neelie Kroes per maand?

Het is lastig om het precieze maandelijkse inkomen van Neelie Kroes te bepalen, aangezien Neelie Kroes hierover nooit expliciet heeft gesproken in de media. Het inkomen van Neelie Kroes kan sterk variëren vanwege de verschillende werkzaamheden die Neelie Kroes verricht. Gezien het geschatte vermogen van Neelie Kroes, dat ongeveer  3 miljoen euro bedraagt, kunnen we echter wel aannemen dat Neelie Kroes een aanzienlijk inkomen geniet.

Social media Neelie Kroes

Bovendien kun je Neelie Kroes volgen op Instagram onder de gebruikersnaam  en op YouTube, waar je Neelie Kroes regelmatig content deelt met een aantal abonnees.

  1. Politiek
  2. Neelie Kroes

Andere celebrities:

Vragen over het vermogen van Neelie Kroes

Neelie Kroes is niet alleen een succesvol ex-politica, maar ook een bekende politiek/bedrijfsleven in zijn of haar vakgebied.

Helaas is het huidige salaris van Neelie Kroes onbekend.