1. veiligheid en beveiliging
  2. brandwerende kluis

De 10 beste brandwerende kluizen voor in je woning

Laatst bijgewerkt: 15 mrt. 2023

Met de komst van de technologie en het groeiende aantal bedrijven die voorzien in de behoeften van consumenten, heeft iedereen toegang tot waardevolle spullen. Helaas verhogen deze waardevolle spullen ook het risico op inbraak, diefstal en brand. Daarom moet je je waardevolle spullen extra goed beschermen. Als je op zoek bent naar de perfecte manier om je waardevolle spullen te bewaren, kan een brandwerende kluis de juiste keuze zijn. Kies uit onze top 10 en vind de kluis die bij je past!

Je woning is de plek waar jij je echt thuis moet voelen. Dit is erg belangrijk om tot rust te kunnen komen. Helaas onderschatten een hele hoop mensen dit nog wel eens. Daarom is het goed om te kijken hoe jij je lekker in je eigen woning kunt voelen. Een goede brandwerende kluis kan hier altijd bij helpen.

De beste brandwerende kluis zorgt natuurlijk niet voor een hele nieuwe woonomgeving maar het kan je wel al een stukje op weg helpen. Daarom is het zeker goed om te kijken naar de beste opties die je hebt. Op woonartikelenboer.nl kun je goede brandwerende kluizen vinden. Je vindt ze eenvoudig in onze top 10 brandwerende kluizen.

brandwerende kluizen review door woonexperts

Voor ons is het van groot belang dat alle informatie we aan onze paginabezoekers geven correct is. Daarom hebben we besloten om samen met woondeskundigen samen te werken, zij kunnen ons namelijk precies vertellen hoe een brandwerende kluis uitgekozen wordt en hoe de brandwerende kluis test wordt uitgevoerd.

Op woonartikelenboer.nl staan we ervoor dat iedereen een goede brandwerende kluis weet te vinden. Dit kan alleen wanneer je de beste brandwerende kluis ook kunt vinden. Daarom hebben we een top 10 van de beste brandwerende kluizen gemaakt zodat het voor iedereen eenvoudig te vinden is. De deskundigen zijn een lange tijd bezig geweest om dit voor elkaar te krijgen en het is eindelijk zover.

10 beste brandwerende kluizen volgens woonartikelenboer.nl

Er zijn heel veel verschillende brandwerende kluizen op de markt verkrijgbaar zijn. Hierdoor is het erg lastig om ze van elkaar te onderscheiden. Dit is één van de hoofdredenen dat we met deskundigen werken. Gelukkig hoef jij zelf al deze onderscheidingen niet meer te gaan maken. Je bent namelijk op onze website terecht gekomen.

De top brandwerende kluizen hebben wij van woonartikelenboer.nl voor je samengesteld op basis van onze criteria. De best geteste brandwerende kluis staat uiteraard op nummer 1 maar de overige brandwerende kluizen zijn ook zeker van goede kwaliteit. We kunnen elke brandwerende kluis uit de top 10 aanbevelen.

Top 10 brandwerende kluizen - brandwerende kluizen test

Elektronische Kluis Brandwerend met Cijferslot 52L Muurbevestiging 35x52x36 cm 20KG Staal.

5/5
Deze elektronische kluis is voorzien van een cijferslot, waardoor je de kluis alleen kunt openen met een persoonlijke code. Het kastje is gemaakt van massief staal en heeft een muurbevestiging om de kluis stevig te verankeren. Met een inwendig volume van 52 liter is er genoeg ruimte om allerlei waardevolle spullen op te bergen. Bovendien is de kluis brandwerend en biedt hij extra bescherming tegen een eventuele brand. Met deze kluis heb je de zekerheid dat jouw waardevolle spullen goed beveiligd zijn. Het stevige slot en de massieve staalconstructie maken het een betrouwbare oplossing voor het opbergen van belangrijke spullen. De kluis heeft een gewicht van 20 kg en een afmeting van 35 x 52 x 36 cm. De kluis is gemakkelijk te monteren. Zo kun je gemakkelijk en snel jouw waardevolle spullen veilig opbergen.

Brandwerende kluis compact 49,6x39x35,4cm Inclusief set noodsleutels.

5/5
Deze brandwerende kluis heeft een afmeting van 49,6x39x35,4cm en is voorzien van een stevig slot. Het slot is afgeschermd met een stalen kast met afsluitbare deur en deze deur is voorzien van een speciale brandwerende coating. Deze brandwerende kluis is vervaardigd van hoogwaardig staal en heeft een dubbele wand waardoor de kans op inbreuk geminimaliseerd wordt. De brandwerende kluis is ook voorzien van een unieke set van noodsleutels. Deze sleutels zorgen ervoor dat de kluis altijd kan worden geopend, zelfs als de gebruikelijke sleutel kwijtraakt of krijgt. De noodsleutels zijn gemaakt van sterk materiaal dat bestand is tegen corrosie, weersinvloeden en andere vormen van schade. Deze kluis biedt dus een hoog niveau van beveiliging en veiligheid voor al uw waardevolle bezittingen.

Kluis-Digitale elektronische brandwerende muurverankerende kluis Strongbox.

5/5
Deze kluis is een stevige en betrouwbare opslagoplossing voor uw waardevolle documenten en bezittingen. De kluis is gemaakt van stevig materiaal, waardoor deze bestand is tegen brand, stoten en inbraak. Hij is ook eenvoudig te verankeren aan de muur, zodat hij niet gemakkelijk te verplaatsen is. De kluis heeft twee sleutels voor extra beveiliging en een handige digitale code voor het openen van de kluis. Deze kluis is 22,5 cm breed, 17 cm diep en 16 cm hoog. Binnenin heeft het een ruimte van 8,85 x 7,0 x 6,3 inch, ideaal voor het veilig opslaan van documenten, kostbare juwelen en andere waardevolle bezittingen. De kluis is voorzien van een slot dat alleen kan worden geopend met een sleutel of een viercijferige code. De kluis heeft ook een kabel waarmee hij aan de muur kan worden bevestigd, waardoor deze niet gemakkelijk kan worden verplaatst.

MasterLock L1200 Brandwerende documentenkluis UL/ETL-gecertificeerd.

5/5
Met de MasterLock L1200 brandwerende documentenkluis bescherm je kostbaarheden, documenten en digitale objecten tegen brand. De kluis is UL/ETL-gecertificeerd en biedt een goede bescherming van je waardevolle eigendommen. Met het geïntegreerde handvat is de kluis gemakkelijk te verplaatsen. Als extra beveiliging wordt de kluis afgesloten met een sleutel. De kluis biedt een betrouwbare bescherming tegen brand en extreme temperaturen. De kluis beschermt je kostbaarheden, papieren en foto’s 30 minuten lang tegen brand en tot 843° C. De kluis is niet alleen geschikt voor documenten, maar ook voor kostbaarheden zoals sieraden, waardepapieren en zelfs digitale bestanden. Het is een veilige en betrouwbare manier om je waardevolle eigendommen te bewaren.

Masterlock LCFW30100 documentenkluis brandwerend.

5/5
De MasterLock brandwerende kluis LCFW30100 is de perfecte oplossing voor het organiseren en beveiligen van uw belangrijke documenten en waardevolle spullen. Dit is een stevige kluis met een gewicht van 74,4 kg en een externe afmeting van 595 mm (b) x 538 mm (h) x 447 mm (d). De kluis is gemaakt van staal en heeft een brandwerende laklaag. De kluis is uitgerust met een elektronische cijfercombinatiekluis die je kunt bedienen met een sleutel. De kluis is ook uitgerust met een interne LED-verlichting, waardoor je gemakkelijk in de kluis kunt kijken. Daarnaast heeft de kluis een dubbele deur, waardoor je eenvoudig toegang hebt tot beide zijden van de kluis. Binnen in de kluis is er genoeg ruimte voor documenten met A4-formaat zonder dat je ze op hoeft te vouwen. De MasterLock brandwerende kluis LCFW30100 is de perfecte oplossing voor het organiseren en beveiligen van uw belangrijke documenten en waardevolle spullen. Met deze kluis heb je een betrouwbare, veilige en betrouwbare opslag voor al je belangrijke documenten. De MasterLock brandwerende kluis LCFW30100 is de perfecte oplossing voor het organiseren en beveiligen van uw belangrijke documenten en waardevolle spullen. Met een gewicht van 74,4 kg en een externe afmeting van 595 mm (b) x 538 mm (h) x 447 mm (d), is deze stev.

Buxibo Brandwerende Kluis Brandkast Met Digitaal Codeslot en Sleutel Metaal.

5/5
Deze kluis is gemaakt van metaal, waardoor hij bijzonder stevig is. Het codeslot en de mechanische sleutel zorgen ervoor dat je kostbaarheden veilig opgeborgen blijven. Daarnaast is de kluis ook nog eens brandwerend. Deze kluis kan dus niet alleen je waardevolle spullen beschermen tegen diefstal, maar ook tegen brand. De kluis is uitgerust met een tweefactorauthenticatie, waardoor je extra beveiligd bent. Met het codeslot en de mechanische sleutel kun je de kluis op slot doen. Je kunt de kluis zelfs in de muur bevestigen, zodat je extra veiligheid hebt. Ook is de kluis voorzien van een LED-lampje dat aangeeft wanneer de kluis 12 uur achter elkaar is geopend. Deze Buxibo Brandwerende Kluis Brandkast Met Digitaal Codeslot en Sleutel Metaal is dus de perfecte oplossing als je op zoek bent naar een veilige plek voor je kostbare spullen. Het stevige metaal, de twee-factor authenticatie en de brandwerendheid bieden je de gewenste veiligheid. Bovendien is de kluis eenvoudig te installeren en te gebruiken. Kortom, een perfecte oplossing voor je waardevolle spullen!

MasterLock Brandwerende Kluis Groot Waterdicht Digitaal slot Verlichte toetsen LFW082FTC.

5/5
De kluis is uitgerust met een digitaal slot met verlichte toetsen dat eenvoudig te bedienen is met slechts een paar drukken op de knop. Het heeft ook een interne LED-verlichting voor eenvoudige bediening in het donker. Het is uitgerust met een dubbelwandig stalen frame voor extra sterkte en stevigheid. De kluis is ook voorzien van een kabel voor extra veiligheid, zodat deze aan een muur of de grond kan worden bevestigd. De kluis heeft ook een vuurvaste isolatie en de deur is uitgerust met een sluitmechanisme met twee cilinders voor extra beveiliging. De kluis is ook voorzien van een dikke, geborstelde staalplaat waardoor hij weerbestendig en krasvast is. De kluis is afgewerkt met een afwerking die bestand is tegen verkleuring en heeft een geborstelde staalafwerking voor een luxe uitstraling.

Buxibo Brandwerende Kluis Hotel Brandkast Met Cijferslot en Sleutel Metaal.

5/5
Met deze Buxibo Brandwerende Hotel Brandkast beschikt u over een veilige en betrouwbare opslagplaats voor uw waardevolle documenten en bezittingen. Deze kluis is helemaal gemaakt van hoogwaardig metaal en is voorzien van een cijferslot en een sleutel. De kluis is brandwerend gemaakt, zodat uw waardevolle spullen veilig zijn in het geval er een brand uitbreekt. De kleur is zwart, waardoor het een elegante en representatieve uitstraling heeft. De Buxibo Brandwerende Hotel Brandkast is ook erg geschikt voor het gebruik in hotels. De brandkast is extreem veelzijdig en biedt een optimaal niveau van veiligheid. Het cijferslot en de sleutel zorgen ervoor dat de kluis meerdere malen gecontroleerd kan worden. Er is ook een binnenverlichting aanwezig, waardoor je gemakkelijk de inhoud kunt inspecteren. Daarnaast is de kluis voorzien van twee extra gaten aan de bovenkant, waardoor hij gemakkelijk te bevestigen is aan de muur.

Burg Wächter FP 22 K FP 22 K Brandwerende box Brandwerend Sleutelslot.

5/5
De Burg Wächter FP 22 K is een brandwerende documentcassette die uw belangrijke papieren voor minimaal 30 minuten veilig houdt bij brand. Deze stevige box is gemaakt van dubbelwandig massief kunststof, voorzien van rondom brandwerend materiaal. Met een gecertificeerde brandklasse UL72, is de box bestand tegen temperaturen van 1.093°C gedurende 30 minuten en een binnentemperatuur van < 90°C. De FP 22 K is voorzien van een robuuste handgreep en voorbereid voor grondverankering. Levering bevat 2 sleutels en is geschikt voor DIN A4-formaat. De interne afmetingen zijn (B)225 x (D)315 x (H)85 mm en het gewicht is 9 kg. Met de Burg Wächter FP 22 K bent u verzekerd van een optimale brandveiligheid voor uw documenten.

Vevor Kluis Brandwerend Elektronisch Cijferslot Sleutel Muurbevestiging 31L 43x37x23 cm 10KG Staal.

5/5
Weet je niet waar je jouw waardevolle spullen veilig kunt opbergen? Met deze stevige Vevor kluis ben je verzekerd van een veilige opslag van bijvoorbeeld sieraden, documenten en geld. De massieve stalen deur is niet te openen op een andere manier dan jij weet. De kluis kan worden bevestigd aan een muur of vloer met de meegeleverde bevestigingsmaterialen. Ook als je de code kwijt bent of de batterijen leeg zijn, dan helpt de bijgeleverde masterkeys je erbij. Met de kluis heb je een grote inhoud waardoor je voldoende ruimte hebt om jouw waardevolle spullen op te slaan. De kluis is gemaakt van staal van hoge kwaliteit en heeft een afmeting van 31L 43x37x23 cm en een gewicht van 10 kg. Met de Vevor kluis heb je een betrouwbare en stevige oplossing om jouw waardevolle spullen te beschermen. Het elektronische cijferslot biedt extra veiligheid en je kunt de kluis op elke gewenste plaats bevestigen. De kluis heeft een grote inhoud waardoor je meer spullen kunt opbergen. Daarnaast is de stevige constructie van de kluis bestand tegen branden, zodat je jouw waardevolle spullen optimaal kunt beschermen.

Onze laatste woord over de brandwerende kluizen

Wij van Woonartikelenboer.nl hebben een erg duidelijke conclusie. De conclusie luidt dat we erg tevreden zijn over onze top 10. De brandwerende kluis ervaringen laten ook zien dat onze webgebruikers het hier zeker mee eens zijn. 

Daarnaast zit er voor iedereen wel een brandwerende kluis tussen die ze kunnen aanschaffen. Niemand hoeft bang te zijn dat het toch niet wat voor ze is, want iedereen kan een leuke brandwerende kluis kopen voor in zijn of haar woning.

Conclusie top 10 brandwerende kluizen

Het is erg belangrijk dat je de juiste brandwerende kluis kiest voor je kostbaarheden. Daarom zou je deze lijst met de top 10 producten goed moeten bestuderen om de juiste optie voor jou te vinden. Wij hopen dat je hiermee de juiste keuze kunt maken. Mocht je er toch nog niet uitkomen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder! We willen je er graag nogmaals aan herinneren dat een brandwerende kluis de extra bescherming biedt die je zoekt voor je kostbare spullen. Als je eenmaal de juiste optie hebt gevonden voor jouw behoeften, kun je gerust zijn dat je vitaliteit goed is afgeschermd. We hopen dan ook dat je met deze informatie de perfecte brandwerende kluis voor jou zal kunnen vinden.

Inhoudsopgave

Auteur

Sofia
Sofia

Ik ben Sofia, een gepassioneerde interieurliefhebber en toegewijd recensent van woonproducten. Van meubels en decorstukken tot keukenapparatuur, ik dompel me onder in de wereld van huiselijke vernuftigheden. Mijn oog voor detail en gevoel voor stijl leiden me bij het beoordelen van elk item dat mijn huis binnenkomt. Met een verlangen naar comfort en esthetiek deel ik mijn inzichten, zodat anderen hun ruimtes kunnen transformeren. Mijn notitieboek is mijn metgezel, mijn camera vangt de essentie, terwijl ik mijn passie voor een gezellige en functionele leefomgeving omzet in betrouwbare en inspirerende beoordelingen.

Veelgestelde vragen over de brandwerende kluizen top 10

Een goede vraag is of een brandwerende kluis bij je woning past. Het antwoord is eigenlijk vrij simpel; ja. Een brandwerende kluis past bij iedere woning. Als je denkt dat hij er toch niet helemaal bij past, zijn ze heel eenvoudig toch passend te maken. Hier hoef je dus niet bang voor te zijn. 

Daarnaast hebben we een top 10 brandwerende kluizen gemaakt, zodat er voor iedereen wel eentje tussen zit. Je hoeft dan niet bang te zijn dat er geen voor je tussen zit. Een brandwerende kluis is voor iedereen bedoelt en wanneer er meerdere opties zijn, wordt het voor iedereen eenvoudiger om er eentje te kiezen.

Een brandwerende kluis is helaas niet gratis. Voor niets gaat de zon op. Dit maakt niet dat de prijzen niet kunnen wisselen. De nummer 1 kan een hele andere prijs hebben dan de nummer 10. Dit kan door een hoop factoren komen. Het is vooral belangrijk om te weten dat de prijzen altijd nagekeken worden. 

Wij zetten dan ook niet zomaar iets op onze website. We zoeken precies uit wat voor een brandwerende kluis het precies is en wat we ervan kunnen verwachten. De prijs is dan ook altijd in één lijn met de brandwerende kluis.

Er zijn heel wat verschillende mensen die een brandwerende kluis kopen. Het maakt eigenlijk niet uit wie je bent en waar je vandaan komt. Omdat wij de brandwerende kluizen vergelijken, hoef jij dit niet meer te doen. Daardoor wordt het erg makkelijk om een brandwerende kluis aan te schaffen. 

Dit is precies de reden dat een hele hoop mensen je al voor gingen. Meerdere mensen kopen per dag een brandwerende kluis. Daarom is het voor jezelf ook zeker goed om eens te kijken wat jezelf een goede optie vindt.

Na onze brandwerende kluizen vergelijking is voor ons deze brandwerende kluis de best geteste: Elektronische Kluis Brandwerend met Cijferslot 52L Muurbevestiging 35x52x36 cm 20KG Staal.. Alle brandwerende kluizen uit de top 10 kunnen we aanbevelen, deze zijn allemaal van goede kwaliteit.

 

 

Gepubliceerd op: 15 feb. 2023

Topkwaliteit!

Wonen met hoogwaardige producten verrijkt het dagelijks leven. De duurzaamheid en functionaliteit bieden gemak, terwijl de esthetiek een gevoel van luxe toevoegt aan de ruimte. Kwaliteit in elk detail.